Метод приготування їжі на парі був винайдений за часів династії Хань тисячі років тому. Упродовж усієї історії приготування на парі перетворилося на один із найзнаковіших і найважливіших методів приготування їжі в китайському кулінарному лексиконі. Кошик для пароварки замінює традиційну бамбукову основу на теракотову. Цей натуральний матеріал має ефективні абсорбувальні властивості, що означає, що він може поглинати будь-яку зайву вологу, що утворюється під час приготування на парі, гарантуючи, що їжа буде вологою, але не сирою. Каструля та кришка пароварки виготовлені з вогнетривкої кераміки, яка має чудову термостійкість, порівнюючи зі звичайною керамікою, що знижує ймовірність її розтріскування за вищих температур. Каструлю-пароварку JIA можна використовувати на газових плитах відкритого вогню, а також у звичайних і мікрохвильових печах.
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 971 ₴