Форми для розстійки тіста з ротангу сплетені без жодної краплі клею. Ручне завдання.
Струтки ротанга акуратно зачищені і скріплені надійно. Корзини для розстійки хліба - це чудовий спосіб урізноманітнити асортимент хліборобної продукції, навіть не змінюючи технології.
Особливість корзини з натурального ротангу також у тому, що всмоктує надлишок тестової заготовки. У пластмасовій формі або мисці такого ефекту немає.
Хліб добре підходить у формах для розстоювання тіста з ротанга і виходить пишним і смачним. Цікава рельєфна форма від прутиків на випіченому хлібі, акцентує увагу покупців і викликає бажання скуштувати хліборобні вироби.
Корзини добре зарекомендували себе в умовах інтенсивних виробів хлібозаводів і пекарів. Витримують навантаження і швидкість працівників пекарського залу.
Вага тестового заготовки - 0,75 - 1кг
Діаметр - 22 см
Глибина - 8 см
Матеріал - натуральний ротанг
Підходить для хліба на закваскі, підового хліба. Перед першим використанням промити кошик і чохли проточної води. Просушить.
- Ціна: 450 ₴