Кошик
4516 відгуків
+380 (97) 151-06-62
+380 (73) 753-74-78
ТЕХНОМІКС
Кошик

Вакууматор VACUUM SEALER ZK-03 вакуумний пакувальник 140 Вт

1 500 ₴

  • Немає в наявності
Вакууматор VACUUM SEALER ZK-03 вакуумний пакувальник 140 Вт
Вакууматор VACUUM SEALER ZK-03 вакуумний пакувальник 140 ВтНемає в наявності
1 500 ₴
+380 (97) 151-06-62
  • +380 (73) 753-74-78
+380 (97) 151-06-62
  • +380 (73) 753-74-78
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Витривалий варіант, є потертості

Вакууматор VACUUM SEALER ZK-03 — нова модель від виробника вакуумних машин VACUUM SEALER, добре зарекомендований серед виробників якісним складанням і комплектуючими матеріалами.

Основні переваги:

Функція сухого та мокрого вакуумування. core Ви можете вакуумувати сухі та рідкі продукти попередньо вибравши один із 5 температурних режимів запаювання:

Для сухих продуктів температурний режим Dry (3 режими залежно від товщини та якості пакетів)

Для мокрих продуктів температурний режим Moist (+2 режими залежно від товщини та якості пакетів)

Максимальний розмір пакетів вакууматора VACUUM SEALER ZK-03 становить 34 см, тепер ви зможете вакуумувати більше продуктів і заощаджувати тим самим на пакетах.

Збільшена потужність приладу тепер становить 140 Вт.

Міцна металева верхня кришка, що важливо для упаковкової машини такого розміру, плюс простота в догляді.

Замки зручні та надійні.

Вакуумний пакувальник VACUUM SEALER ZK-03 — найкраще рішення для зберігання продуктів у морозильних і холодильних камерах.

Переваги вакуумування:

Збільшення терміну зберігання харчів завдяки створенню безповітряного середовища.

Надійний захист від вбирання сторонніх запахів під час заморожування різних видів продуктів (риби, м'яса, овочів, ягід).

Раціональне використання простору морозильної та холодильної камери завдяки компактності вакуумного паковання.

Вакуумний пакувальник вакууматор VACUUM SEALER ZK-03 — чудова річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго й безпечно (причому не тільки продукти), а їсти смачно та корисно.

Тривале зберігання продуктів

Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи та багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їхнього зберігання може збільшитися в рази.

Оперативне зберігання для готування

(домашні напівфабрикати): ріженню у вільний час-іншої овочів на тиждень, фасуєм і вакуумованою за пакетами на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі та готуйте.

Завдяки тому, що немає повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, які призводять до псування продуктів, ніби ви щойно упаковували.

Приготування їжі за технікою "Су Різновид", тобто у вакуумі.

Цей спосіб приготування дає змогу зберегти всі природні соки, страви (зокрема роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.

Дуже швидке маринування риби та м'яса.

Під надмірним тиском, яке створює вакуум, маринад набагато швидше та глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази — буквально 10-15 хвилин вакууму та м'ясо можна готувати! Для шанувальників шашликів вауумний пакувальник справжня знахідка.

Закатка у вакуум різних господарських речей.

Наприклад, паспорта або телефона, документів чи карток. Особливо може стати в пригоді мандрівникам.

Вакуумування вже готових страв і напоїв.

Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати в них із собою їжу, відкачувати повітря й зберігати до настання їх зоряної години. Наприклад, Ви можете взяти із собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник. Вакуум довше збереже свіжість і смакові якості їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.

Використовуйте VACUUM SEALER ZK-03 просто як запайник пакетів. За аналогією з супермаркетами.

Особливістю VACUUM SEALER ZK-03. є використання для вакуумного пакування спеціальних пакетів із пухирчастою внутрішньою поверхнею. Перевага цих пакетів полягає в тому що завдяки нерівній внутрішній поверхні забезпечується повне та рівномірне відкачування повітря по всьому об'єму пакета. Гладкі пакети, під час відкачування повітря закривають язичок насоса.


Втім, справедливості заради варто зазначити, що VACUUM SEALER ZK-03 теж працює з гладкими пакетами, але тільки в режимі пакувальника, без використання вакууматора.

Пристрій самого паковання досить простий. Ущільнювальна стрічка всередині утворює герметичну камеру, у якій відкачується повітря, а перед нею розміщена нагрівальна спіраль, за допомогою якої здійснюється запаювання пакета.

Тепер переходимо до практичного використання пакувальника.

Почнемо з основного режиму - вакуумного паковання.

Відкриваємо бічні засувки, підіймаємо кришку приладу.

Встановлюють пакет у спеціальний затискач паковання так, щоб відкритий зріз пакета був рівно посередині між ущільнювальними стрічками.

Закриваємо кришку, фіксуємо обидві клямки. Вибираємо температурний режим запаювання, натискаємо кнопку вмикання VAC/SEAL, загориться червона лампочка. Пакувальник починає відкачувати повітря з пакета. Щойно лампочка гасне, процес паковання завершений. Час вакуумації та запаювання шва визначається автоматично.

Відкриваємо клямки, відкриваємо кришку. Все готово.

Принцип автоматичної роботи пакувальника нескладний: коли повітря з камери, і, відповідно, з пакета, повністю відкачаний, кришка притискається атмосферним тиском і активує натискний вимикач нагрівальної спіралі. Процес вакуумування можна регулювати вручну, саме це використовується в таких режимах.

Делікатне паковання, яка застосовується для м'яких продуктів, наприклад, ягоди полуниці. Точно так само заправляєте спецпакет у пакувальник, вмикаєте ручний режим вакуумації VAC, але не доводьте його до кінця, позаяк ягоди перетворяться на кашу. Коли повітря буде відкачане до потрібного, на Ваш погляд, рівня, вимикаєте насос і натискаємо на кнопку SEAL запаєте пакет. Щойно червона лампочка згасне, паковання завершене.

Паковання без вакууму або запаювання пакетів після відрізання з рулону. Поміщаєте пакет зрізом приблизно на 0.5 сантиметра глибше нагрівальної спіралі, але не заводячи його за ущільнювальні стрічки. Закриваєте кришку та натискаєте кнопку запаювання SEAL. Щойно червона лампочка гасне, зварювання шва завершене.

РЕКОМЕНДАЦИИ:

Робіть перерви між вакуумуванням 1 хв, щоб нагрівальний ледвемент запайки зміг охолонути, це перетворить передчасне запаювання пакетів.

Характеристики:

Матеріал: пластик.

Розмір упаковника: 428x84x38мм.

Споживання: 140Вт (середнє).

Живлення: 220В.

Максимальна ширина пакета: 340 мм.

Комплектація

Вакууматор

Характеристики
Основні
МатеріалПластик
КолірЧервоний
ТипРучка
Потужність140 Вт
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner